Hlavní menu:


4. neděle v mezidobí

28.01.2012, autor: P. Kamil Škoda, kategorie:
ohlášky farnosti

Farní ohlášky z neděle 29. ledna 2012

1. Dnes je 4. neděle v liturgickém mezidobí
2. Tento týden slavíme tyto církevní památky a svátky:
Úterý: Památka sv. Jana Boska, kněze
Čtvrtek: Svátek uvedení Páně do chrámu
Pátek: Sv. Blažeje, biskupa a mučeníka

Příští neděle je 5. v liturgickém mezidobí.

3. Na faře nebo v zákristii je možné si zakoupit již vstupenky na farní ples, který se bude konat v sobotu 11. února od 19:30 v kulturním domě Svět. Cena lístku 150,- Kč. Zároveň vás prosíme, abyste na faru již přinášeli věci do tomboly – takové, které se dají nazvat darem, aby potěšily toho, kdo je vyhraje. Ti, co mají vstupenky zamluvené, si je mohou již vyzvednout.

4. Ve středu navštivte biblickou hodinu, na faře v 19:00 hod.

5. Ve čtvrtek na svátek Uvedení Páně do chrámu (hromnice), budou bohoslužby v tomto pořadí: Ráno v 7:30 v kostele sv. Jana Nepomuckého. Večer v 17:15 NEŠPORY, následuje MODLITBA SV. RŮŽENCE pro ty, kdo chtějí zůstat v kostele. V 17:45 - začátek průvodu s hromničkami v parku u sv. Havla. (V případě velmi nepříznivého počasí bude začátek až v 18.00 v kostele.)

6. Tento pátek je prvním pátkem v měsíci. Po mši sv. bude výstav Nejsvětější Svátosti oltářní, litanie k uctění Srdce Ježíšova. Po skončení také ještě svatoblažejské požehnání.

7. Tato sobota je první sobotou v měsíci. Mše sv. bude v 8:00hod. Po mši sv. jsou zvány rodiny s dětmi na faru ke společnému posezení s modlitbou nad Písmem sv.

Duchovní správa vám všem děkuje za vaše modlitby a finanční či věcné a květinové dary. Děkujeme mnohým z vás, kteří se zapojili do úklidu našich kostelů.
Přejeme vám všem radostnou a pokojnou neděli!

Ke stažení: 4.-nedele-v-mezidobi.docx, 13 kB

Zpět


Biblický citát na dnešní den
Kdo jsi, Pane? (Sk 9,5)
Římskokatolická farnost - arciděkanství Mladá Boleslav | Tel.: 326 324 115 | E-mail: rkfarnost_mb@centrum.cz
© Design, redakční systém Navi4D: WebDesignum.cz 2007 |